Wie ben ik

Ik ben Gea Nanninga, woon sinds 2013 in Hillegom. Geboren in Sneek.
Ik woon samen met mijn vriend, zoon van 19 jaar en mijn stiefzoon van 16 jaar.

Ik heb gewerkt in het bedrijfsleven waar ik overspannen raakte. Doordat dit gebeurde heb ik ervaring in de reguliere hulpverlening.

Ik heb verschillende therapieën ondergaan. Alleen voor mij was het resultaat niet bevredigend. Ik ben omdat dit weinig oploste, op zoek gegaan naar antwoorden, om van mijn klachten af te komen en zodoende mijn situatie te veranderen. Zo kreeg grote interesse in alternatieve geneeswijzen en therapievormen.

gea-nanninga
gea-nanninga-therapie

De holistische denk en werkwijze spreekt mij enorm aan, omdat alles met elkaar samenhangt, wil je met dit geheel samenwerken ( geest, emoties, lichaam en het spirituele) dan is elk deel hierin even belangrijk.
Dit wetende, ben ik verschillende cursussen en opleidingen in alternatieve geneeswijzen en therapievormen gaan volgen. Mijn leven veranderde hierdoor ten goede.

Toch voelde het voor mij of er nog steeds iets ontbrak. Op de opleiding voor regressie-en reïncarnatie therapie van de SRN vond ik wat ik miste. Door de vraagstelling, de werkwijze en de herbeleving realiseerde ik me dat dit een heel mooie aanvulling is en deze methode bijzonder effectief is. Mijn klachten veranderden en veel verdwenen zelfs.

Kwaliteiten

Met mijn empatisch inlevingsvermogen, humor, zachtheid en hooggevoeligheid breng ik een hartsverbinding tot stand die veilig en beschermd aanvoelt. Hierdoor kun je jezelf zijn.

 

Opleidingen

Regressie-en reïncarnatie therapie
Creatieve therapie
Pranic healing
Healer reader coach
Kristal coach
Merlijn opleiding
Magnified healing
Jassen techniek

gea-nanninga
gea-nanninga

Stimulans tot verandering

 

De mooiste ervaring die we kunnen hebben is die van het mysterie.
Dit is een fundamenteel gevoel die aan de wieg staat van ware kunst en wetenschap.
Wie het mysterie niet kent en niet tot verandering in staat is,
is zo goed als dood,
en zijn blik is verduisterd.

-Albert Einstein.

Gea Nanninga
Vrijheidslaan 12
2182 NL Hillegom

Gaia Praktijk
De weg naar verandering
Regressie- en reïncarnatie therapie

Neem contact op

Privacyverklaring
Klachten procedure
Algemene voorwaarden

KvK: 84953454
NVRT: L – 1397
Nibig: 73788