Wie ben ik

Ik ben Gea Nanninga, geboren in Sneek, woon sinds 2013 in Hillegom, samen met mijn vriend, mijn zoon van 21 jaar en mijn stiefzoon van 18 jaar.

Ik heb gewerkt in het bedrijfsleven waar ik overspannen raakte. Doordat dit gebeurde ging ik op zoek naar mezelf en begon me verder persoonlijk te ontwikkelen. Door verschillende intensieve therapie vormen die ik volgde, kreeg ik inzicht in de werking van het menselijke gedrag, de geest, emoties, patronen, overtuigingen ed. Ik vond zo veel antwoorden om met mijn eigen klachten en blokkades om te gaan.

Alternatieve geneeswijzen en therapievormen hadden altijd al mijn interesse. Dit werd ook bevestigd door een opleiding werken met energieen. De holistische denk en werkwijze spreekt mij enorm aan, omdat alles met elkaar samenhangt. Want wil je met dit geheel (geest, emoties, lichaam en het spirituele) samen werken, dan is elk deel hierin even belangrijk.

De cursussen, opleidingen en ook vele boeken die ik over het menselijk gedrag las, als ook de zelfhulp boeken, leverde mij veel kennis en antwoorden op. De opleidingen in alternatieve geneeswijzen en therapievormen, die ik volgde, brachten mij de kunde om met mezelf om te gaan. Mede door wat ik zelf heb meegemaakt, ontdekt heb als regressie therapeut, wil ik dit graag gebruiken om jou te ondersteunen en te helpen op je levensweg.

 

gea-nanninga
gea-nanninga-therapie

Door wat er zich eerder in mijn leven heeft afgespeeld, kon ik mijn eigen rode draad in het leven ontdekken en kon ik mijn klachten en blokkades, begrijpen. Waarbij ik ook heel goed besefte, hoe deze rode draad is ontstaan en tot nu toe in mijn leven heeft doorgewerkt. Ik heb inzicht gekregen, veel emotioneel verwerkt, waardoor mijn leven veranderde en veel blijvend is opgelost. Door middel van de juiste vraagstelling, de werkwijze en de herbeleving tijdens de regressie opleiding werd voor mij het grotere geheel met alle details van mijn eigen klachten, blokkades en overtuigingen mooi duidelijk.

Mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling, mijn inzicht en kennis van het menselijk brein en het gedrag van de mens, zijn daardoor heel mooi verdiept.

Als regressie therapeut begeleid ik je met deze bijzonder effectieve methode en help ik je op een liefdevolle manier bij jou transformatie.

Kwaliteiten

Met mijn empatisch inlevingsvermogen, humor, zachtheid en hooggevoeligheid breng ik een hartsverbinding tot stand die veilig en beschermd aanvoelt. Hierdoor kun je jezelf zijn.

 

Opleidingen

Regressie-en reïncarnatie therapie
Creatieve therapie
Pranic healing
Healer reader coach
Kristal coach
Merlijn opleiding
Magnified healing
Jassen techniek

gea-nanninga
gea-nanninga

Stimulans tot verandering

 

De mooiste ervaring die we kunnen hebben is die van het mysterie.
Dit is een fundamenteel gevoel die aan de wieg staat van ware kunst en wetenschap.
Wie het mysterie niet kent en niet tot verandering in staat is,
is zo goed als dood,
en zijn blik is verduisterd.

-Albert Einstein.

Gea Nanninga
Vrijheidslaan 12
2182 NL Hillegom

Gaia Praktijk
De weg naar verandering
Regressie- en reïncarnatie therapie

Neem contact op

Privacyverklaring
Klachten procedure
Algemene voorwaarden

KvK: 84953454
NVRT: L – 1397
Cat: 90022022-11-29