Ervaringen

Mijn probleem was dat ik heel snel boos en geirriteerd kon reageren, veel oordelen had, weinig interesse had in anderen. Ik heb ontdek waar het mee te maken heeft, dit geeft rust. Nu voel ik me helder en rustig en kan ik beter nadenken voordat ik een antwoord geef. Ongemerkt is de heftigheid eruit. En gaan contacten soepeler en ben ik meer in contact met mezelf.

A.T

Na een donkere periode zocht ik een manier om weer tot mijn kerngevoelens te komen en kwam ik terecht bij Gaia praktijk.
Gea straalt warmte uit en dat geeft vertrouwen, waardoor ik mij meteen op mijn  gemak voelde. Zij voelt precies aan wat nodig is om stappen vooruit te maken. Hierdoor is een hele mooie persoonlijke mix ontstaan van de verschillende onderdelen in de sessies die zij gebruikt om mij weer in mijn gevoel te krijgen. Samen hebben we een prachtige reis mogen maken en heb ik mijn eigen mooie ik weer teruggevonden. Hierdoor kan ik de donkere periode achter mij laten en sta ik weer vol in het licht van mijn leven.
CK

Ik werd ontvangen in een sfeervolle rustige ruimte. Ik was daar meteen op mijn gemak, niet alleen door de ruimte maar ook door Gea met haar warme liefdevolle persoonlijkheid. Er wordt naar mij geluisterd en wanneer iets niet helemaal duidelijk is vraagt Gea om nadere uitleg. Er is geen oordeel of veroordeel. Het voelde eerlijk de zienswijze, tactvol, begripvol en met grote compassie. Door de sessies heb ik duidelijkheid en inzicht gekregen in mijn klachten. Ik doe nu wat voor mij goed voelt.
WD

 

review-gaia-therapie
Ik heb de tijd genomen om mijn ervaring te laten bezinken en nog na te genieten van alle inzichten die ik heb opgedaan.
Ik kan de sessie maar met een woord omschrijven BIJZONDER. Het is nu slechts een aantal dagen geleden, maar ik voel me anders. Ik ben rustig en meer ontspannen, en het voelt alsof ik meer energie heb. Dit zijn de effecten van de eerste sessie die mij zijn opgevallen, ik ben erg benieuwd naar het verdere verloop. Je kwam op me over als een warme, inlevende, toegewijde therapeut die beschikt over een schat aan kennis. Het voelde meteen vertrouwd aan vanaf moment van binnenkomst. Je zorgde voor een ontspannen en gezellige sfeer, en begeleidde mij door heel de sessie heen. Ook nam je alle tijd die nodig was om mijn problematiek de nodige aandacht te geven. Dat stel ik enorm op prijs.
LS

Het was een mooie ervaring waarin ik terugging naar een eerder leven, waar veel parallellen in zaten met mijn huidige leven (of wellicht was het een verdraaide versie van het leven nu om me wat duidelijk te maken). Wat ik er vooral uit heb meegenomen als les voor mijn leven nu is dat ik de energie van mijn ex-partner nog veel te veel binnen laat komen. Ik ervaarde deze in de regressie als heel belastend.
Dit toelaten en niet goed in mijn eigen “energetische pak” gaan zitten lekt enorm veel energie. Daarnaast heb ik een stuk ervaren van mijn geboorte en de weerstand om hier op aarde te komen, het veel aantrekkelijkere stille zuigende licht waar ik vandaan kom vs de tumult in de baarmoeder en de fysieke en emotionele kou die er was toen ik geboren werd. Geen gevoel van welkom zijn. Nu voel ik dat ik dat zelf beter kan creëren, met liefde voor mezelf en de mensen die zich om mij heen hebben gevormd waar ik heel dankbaar voor ben.
VB

 

gaia-praktijk-ervaringen
Het is nu bijna een maand geleden dat ik de sessie heb gehad. Hierna heb ik ook een ander retreat gevolgd wat me heel erg heeft geholpen en verder vrij gemaakt. Maar ik kan in ieder geval zeggen dat ik weer veel meer levensvreugde heb. Als ik even terugkijk heb ik grappig genoeg 2 dagen na de regressie een hele lieve man ontmoet bij de retreat waar ik was, waarmee ik voel dat ik ook stukken van mijn verleden (dit leven of vorige levens dat maakt eigenlijk niet uit) aan het helen ben en verder kan gaan helen. Ook het inluiden van het nieuwe jaar met lieve bewuste mensen om mij heen bij mij thuis voelde voor mij als een start van iets nieuws. Ik wil weer Léven, het leven vol ervaren. En ik kan het zelf creëren. Ik voel heel veel dankbaarheid voor alles wat er is, de lieve mensen om mij heen. En ja ook de moeilijkere stukken, daar mag ik mee leren Zijn.”
SR

Gea Nanninga
Vrijheidslaan 12
2182 NL Hillegom

Gaia Praktijk
De weg naar verandering
Regressie- en reïncarnatie therapie

Neem contact op

Privacyverklaring
Klachten procedure
Algemene voorwaarden

KvK: 84953454
NVRT: L – 1397
Cat: 90022022-11-29